Traduceri Tehnice

Traduceri Automotive

Traduceri automotive

Colaborăm cu jucători locali și globali importanți din domeniul automotive, un domeniu în care nu doar terminologia este importantă ci și rapiditatea livrării proiectelor.

Expertiza traducătorilor și a revizorilor noștri ne permite să acoperim o varietate mare de sub-domenii din industria automotive, de la documentația pentru componente electronice precum senzori și PCB-uri la specificații tehnice de infotainment, pasive și active safety și autonomous driving.

Traduceri IT și Software

Am alocat acestui domeniu traducători și revizori cu backround în companii de IT, întrucât în acest domeniu aflat într-o continuă dezvoltare la nivel global, terminologia specifică nu poate fi altfel deprinsă.

Traduceri IT si Software
Closeup of generic CNC drill equipment. 3D illustration.
Closeup of generic CNC drill equipment. 3D illustration.
Traduceri Robotică și Automatizări

În traducerea documentației, a manualelor de utilizare și a instruțiunilor de siguranță din aceste domenii, precizia și terminologia au un rol esențial, orice eroare putând avea impact direct asupra întregului proces de producție. De aceea, pentru astfel de traduceri colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a crea glosare de termeni preferați pentru a fi folosiți pe întreaga colaborare.

Traduceri construcții

Punem la dispoziția clienților noștri traducători specializați dar și revizori cu studii în construcții civile, industiale și geodezice, având posibilitatea de asemenea de a prelua spre traducere documentația direct în programele specializate din acest domeniu.

Traduceri Constructii

Cele mai solicitate tipuri de documente:

Penini Translations