Dezvoltarea afacerii la nivel global: Importanța brandingului și a localizării. GT Visuals și Penini Translations împreună pentru susținerea antreprenorilor români.

Dezvoltarea afacerii la nivel global: Importanța brandingului și a localizării. GT Visuals și Penini Translations împreună pentru susținerea antreprenorilor români.

  • Post author:
  • Post category:Blog

În lumea modernă a afacerilor, accesul la piețele internaționale a devenit mai ușor pentru orice antreprenor. Dacă în trecut doar marile companii aveau resursele pentru a-și extinde serviciile la nivel global, astăzi, cu ajutorul internetului și al tehnologiei moderne, orice afacere poate să atingă – cu un efort minim – o audiență globală!

Antreprenorii curajoși, care decid să profite de această oportunitate, se vor axa pe un model de business îndreptat spre branding și vor pune preț pe o identitate vizuală profesionistă. Un logo tehnic, un website de prezentare impecabil, cu un mesaj consistent ce susține personalitatea brand-ului, sunt primele lucruri pe care le observă clienții în legătură cu afacerea dvs.

Un branding consistent și realizat strategic va face diferența dintre succes și eșec.

Esențial este ca imaginea brandului să fie adaptată la publicul țintă! Traducerea și localizarea conținutului pe website în funcție de limba și cultura audienței dvs., vor face o diferență semnificativă în percepția clienților asupra afacerii dvs. și în consolidarea reputației de brand. În acest context, colaborarea dintre agenția de branding multilingvă GT Visuals și agenția de traduceri Penini Translations vine în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor români, care vor să profite de noul trend și să-și extindă afacerile la nivel internațional.

GT Visuals oferă servicii de branding premium – de la design identitate vizuală incluzând logo tehnic, creare de site-uri web conform GDPR și conținut optimizat SEO, la creare de strategii și manual de brand  până la reclame de promovare video.

Noi, Penini Translations cu traducători nativi specializați pe domenii și servicii de traducere și localizare în peste 40 de limbi, „schimbăm totul astfel încât nimic să nu se schimbe” păstrând mesajul original al brandului, adaptat culturii publicului țintă. Scopul final este ca audiența dumneavoastră să nu sesizeze că citeste o traducere, ci un mesaj conceput în mod special pentru el.

Împreună cu GT Visuals, ne propunem să oferim antreprenorilor români acces la o gamă completă de servicii de branding. Prin dezvoltarea și transpunerea identității de brand în culturi diferite, accesul la publicul internațional este acum mult mai ușor. Antreprenorii nu mai sunt nevoiți să se limiteze la o piață locală, ci au posibilitatea de a construi relații durabile și de încredere cu clienți din întreaga lume!  Creșterea semnificativă a veniturilor și succesul în afaceri sunt determinate de curaj, mai exact de curajul antreprenorului de a trece la nivelul superior în business și de a da frâu liber viziunii sale. Acum aveți totul la îndemână să fiți remarcabili!

Penini Translations împreună cu GT Visuals susține dezvoltarea antreprenorilor români pe piața globală!