Ghid complet pentru servicii de traduceri profesionale

Ghid complet pentru servicii de traduceri profesionale

  • Post author:
  • Post category:Blog

La noi, traducerile nu sunt doar cuvinte, ci punem la dispoziție o echipă dedicată pentru a vă oferi servicii de traduceri specializate inclusiv traduceri economice, juridice și IT adaptate la nevoile dvs.

Fie că aveți nevoie de traduceri pentru întâlniri de afaceri, foi matricole sau fise tehnice, suntem aici pentru a vă asigura că mesajul dvs. este transmis cu precizie.

Pentru documente ce necesită recunoașterea oficială, oferim servicii de traduceri autorizate și legalizate , realizate de către traducători autorizați cu experiență, asigurând livrarea traducerilor chiar și în regim de urgență, la prețuri competitive.

Diversitatea limbilor și documentelor în traduceri

Abordăm cu profesionalism domenii precum traduceri tehnice, traduceri medicale și traduceri juridice. Traducem manuale tehnice, certificate de garanție, prospecte medicamente și analize medicale. Documentele juridice sunt tratate cu atenție deosebită pentru a vă asigura conformitatea cu cerințele licitațiilor, ale controalelor sau ale auditorilor.

Traduceri pentru limbi rare și exotice

Pentru limbi mai puțin comune, oferim traduceri realizate de specialiști cu experiență în domenii de nișă. Echipa noastră are capacitatea de a gestiona proiecte complexe, asigurând un nivel ridicat de precizie și adaptabilitate culturală, indiferent de raritatea limbii sursă sau țintă.

Servicii de traduceri autorizate și legalizate în peste 40 de limbi

Traducerile noastre autorizate permit documentelor să aibă circulație internațională, fiind realizate conform cu originalul și verificate de un traducător autorizat de Ministerul Justiției. Oferim documente în format electronic, garantând autenticitatea traducerilor pentru o gamă largă de documente.

Legalizare documente

Oferim servicii de legalizare pentru documentele care necesită recunoaștere oficială internațională. Procesul nostru simplificat garantează eficiență și conformitate cu reglementările legale în vigoare.

Colaționare și DTP – Pregătirea documentelor pentru traducere

Înainte de a începe traducerea, ne ocupăm de pregătirea documentelor prin procese de colaționare și DTP pentru a asigura o formatare finală consistentă cu cea a documentelor originale, facilitând o traducere fără erori de formatare.

Consultanță gratuită – Ghidarea clienților în procesul de traducere

Oferim consultanță gratuită pentru a vă ghida prin întregul proces de traducere. Echipa noastră este pregătită să răspundă la întrebări și să ofere recomandări personalizate pentru a asigura cea mai bună soluție de traducere pentru nevoile dvs.

Procesul de traducere – De la solicitare la livrare

Procesul nostru de traducere este eficient și transparent, începând cu solicitarea clientului și terminând cu livrarea traducerilor. În special în domeniul tehnic, biroul nostru de traduceri din Timișoara se asigură că fiecare etapă este gestionată cu profesionalism, oferind servicii de traduceri autorizate de cea mai înaltă calitate.

Revizia traducerilor efectuată de specialiști

Revizia este o etapă crucială în asigurarea calității traducerilor noastre.

Revizia asigură acuratețea și coerența cu textul sursă.

Asigurarea calității prin traducători nativi

Pentru a asigura calitatea și autenticitatea traducerilor, colaborăm exclusiv cu traducători nativi. Aceasta practică ne permite să oferim servicii la standarde înalte, cu atenție specială pentru nuanțele lingvistice și culturale specifice fiecărui domeniu de traducere, fie că este vorba de persoane fizice sau companii.

Interpretariat simultan și consecutiv

Dacă aveți nevoie de servicii de interpretariat pentru evenimente multilingve, vă oferim soluții atât pentru interpretariat simultan, cât și pentru interpretariat consecutiv.

Opțiuni de transcriere audio-video și subtitrare fișiere video

Biroul de traduceri Penini Translations extinde domeniul traducerilor oferind servicii de transcriere audio-video și subtitrare pentru diverse fișiere video.. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să convertească conținutul multimedia în text scris, respectând termenele și cerințele specificate.

Ce primiți alegând servicii de traduceri oferite de Penini Translations?

Alegând serviciile biroului nostru de traduceri, beneficiați de un partener dedicat care vă oferă soluții personalizate și flexibile. Pachetele noastre, sunt concepute pentru a satisface nevoile diferite ale proiectelor dvs.

Asistență de specialitate în alegerea serviciilor potrivite

Înțelegem complexitatea unui proces de traducere și oferim asistență de specialitate pentru a vă ghida în alegerea serviciilor potrivite. Project Managerii noștri sunt pregătiți să răspundă tuturor întrebărilor și să recomande cele mai eficiente soluții de traducere conform necesităților dvs. specifice.

Pachete personalizate în funcție de nevoile dvs.

Conștienți de diversitatea nevoilor clienților noștri, biroul de traduceri a dezvoltat pachete personalizate. De la documente standard la cele mai complexe proiecte, echipa noastră este pregătită să ofere soluții flexibile și personalizate.

Reduceri speciale pentru comenzile Online

Încurajăm utilizarea formularului  nostru online, oferim reduceri speciale pentru comenzile efectuate prin intermediul website-ului nostru.

https://peninitranslations.com/contact/

20% reducere la comenzile online

Reducerea generoasă de 20% la toate comenzile online este o modalitate de a vă arăta aprecierea pentru încrederea acordată și speranța unei colaborări continue.

Experiența și profesionalismul în traduceri

Experiența și profesionalismul de care dăm dovadă în domeniul traducerilor se reflectă în fiecare proiect pe care îl întreprindem. Calitatea serviciilor noastre este garantată de o echipă de traducători dedicați și de o gestionare meticuloasă a fiecărui detaliu legat de procesul de traducere.

Profilul clienților noștri – Diversitate și adaptabilitate

Indiferent că sunteți  persoană fizică sau reprezentant al unei companii, fie că aveți nevoie de traduceri pentru certificate de naștere, cărți de identitate sau documente complexe din industrie, suntem aici pentru a vă oferi soluții adaptate nevoilor dvs.

Traducători cu ani de experiență în domeniu

Biroul nostru colaborează cu traducători ce au ani de experiență în domeniul traducerilor. Profesionalismul și competența lor contribuie la menținerea unui standard înalt de calitate și la satisfacerea cerințelor precise ale clienților noștri.

Cele mai solicitate tipuri de documente pentru traduceri de la clienți persoane fizice

Printre cele mai solicitate documente pentru traduceri se numără certificatele de naștere, cărțile de identitate, certificatele de căsătorie, certificatele de deces, analize medicale pe combinațiile lingvistice variate. Aceste documente esențiale sunt tratate cu o atenție deosebită pentru a asigura acuratețea și legalitatea necesară.

Cele mai solicitate tipuri de documente pentru traduceri de la clienți persoane juridice

Printre cele mai solicitate documente pentru traduceri se numără conținut site-uri web, contracte, manuale de utilizare, specificații tehnice, reguli și regulamente de ordine interioară, broșuri și alte materiale de marketing.

In cele mai multe cazuri combinațiile lingvistice sunt:

Germană-Română / Română – Germană

Engleză-Română / Română – Engleză

Italiană-Română / Română – Italiană

Suport și comunicare eficientă

Ne mândrim cu suportul continuu și comunicarea eficientă pe care le oferim. Răspundem prompt la întrebările dvs. și vă asigurăm o experiență de traducere fără griji.

Întrebări frecvente – Tot ce trebuie să știi despre traduceri

Echipa noastră de Project Manageri este pregătită să răspundă oricăror întrebări frecvente și să te ghideze prin procesul de traducere. Punem la dispoziția clienților informații detaliate pentru a face procesul cât mai transparent și ușor de înțeles.

Cum se calculează numărul de pagini?

Numărul de pagini pentru un document de tradus se calculează pe baza numărului de cuvinte sau de caractere, cu un standard stabilit pentru a asigura coerența și echitatea. Biroul nostru de traduceri folosește metode consacrate pentru a determina acest număr, asigurând transparența a pe baza numărului total  de caractere fără spații.

Ex. O pagină de tradus este evaluate la 1800 de caractere fără spații.

Ce se întâmplă cu documentele scanate sau în formate diverse?

Documentele scanate sau în formate diverse sunt convertite într-un format editabil pentru a putea fi traduse eficient. Procesul include o verificare atentă a calității pentru a asigura că textul final este precis și complet, reflectând fidel documentul original.

Informații utile pentru clienții noștri

Informațiile utile pe care le punem la dispoziție sunt concepute pentru a vă facilita procesul de traducere. De la procedura de cotație până la livrare, vă ghidăm pas cu pas, asigurându-ne că fiecare etapă este înțeleasă și gestionată corespunzător.

Procedura de cotație și durata traducerii

Pentru a primi o ofertă detaliată, trimiteți documentația de tradus  și vom reveni rapid cu oferta noastră ce include preț și termen de livrare. Durata traducerii variază în funcție de complexitatea și volumul documentelor.

Livrarea și preluarea documentelor – Opțiuni flexibile

Oferim multiple opțiuni pentru livrarea și preluarea documentelor, inclusiv electronic și prin curierat. Flexibilitatea acestor servicii este concepută pentru a se adapta nevoilor dumneavoastră specifice.

Contact și suport personalizat

Project Managerul dedicat este pregătit să vă ofere asistență personalizată, răspunzând prompt și eficient la orice întrebări legate de serviciile oferite de compania noastră.

Moduri în care ne puteți contacta pentru servicii de traducere

Pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră de traducere, puteți folosi formularul de contact, emailul, telefonul sau puteți vizita biroul nostru din Timișoara.

Alegerea unui partener de încredere în traduceri

Alegerea partenerului potrivit în traduceri asigură calitatea și precizia documentelor, fiind esențială pentru succesul afacerii dumneavoastră. Toate documentele, inclusiv diplome de bacalaureat, diplome de licență și diplome de master, sunt tratate cu profesionalism și conform standardelor ISO 9001.

Importanța calității și preciziei în traduceri pentru succesul afacerii dvs.

Calitatea și precizia traducerilor sunt cruciale pentru imaginea și credibilitatea afacerii tale. Oferim servicii de traducere respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Oferim traduceri test pentru a demonstra calitatea livrată.

Parteneriatul cu traducătorii noștri – Cheia satisfacției clientului

Prin colaborarea cu traducătorii noștri experimentați, ne asigurăm că fiecare proiect este realizat la cele mai înalte standarde, garantând astfel satisfacția și fidelizarea clienților.

Stabiliți o întalnire pentru a ne cunoaște și pentru a discuta despre nevoile dvs. de traduceri sau interpretariat

Ne puteți contacta

prin email: office@peniniglobal.com

telefonic: 0040720825462

sau prin formularul de pe website:

https://peninitranslations.com/contact/