Neglijăm potențiali clienți fără să realizăm?
traducere website ro en este o necesitate

Neglijăm potențiali clienți fără să realizăm?

  • Post author:
  • Post category:Blog

În anul 2023, România a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de turiști străini.

Conform datelor furnizate de Institutul Național de Statistică, peste două milioane de turiști străini au vizitat țara. Aceasta reprezintă o creștere de 26,5% față de anul 2022​. Această tendință accentuează importanța adaptării afacerilor locale pentru a atrage și servi mai bine acest segment internațional.

Un website în limba engleză este esențial nu doar pentru a vinde la nivel internațional, dar și pentru a facilita accesul turiștilor și rezidenților străini la serviciile și produsele locale.

Multe afaceri neglijează potențialii clienți care nu vorbesc limba română, pierzând astfel oportunități de creștere.
  • Într-o piață imobiliară dinamică, străinii interesați să cumpere sau să închirieze proprietăți vor aprecia accesul facil la informații detaliate în limba engleză. Acest lucru nu doar că simplifică procesul de selecție pentru ei, dar și crește șansele ca aceștia să aleagă serviciile tale în detrimentul concurenței.
  • Străinii care locuiesc temporar sau permanent în România au nevoie de acces rapid și clar la servicii medicale. Un website în limba engleză care explică tipurile de servicii oferite, procedurile și modalitățile de programare va atrage pacienți internaționali și va crește nivelul de încredere în serviciile tale.
  • Problemele legale pot fi complexe și dificile de înțeles chiar și în limba maternă. Un website în engleză care oferă informații clare și accesibile despre serviciile juridice disponibile poate atrage clienți străini care au nevoie de asistență/consultanță legală în România.
Ignorarea nevoii de a avea un website în limba engleză înseamnă, de fapt, neglijarea unui segment semnificativ de clienți potențiali.
Asigurându-te că afacerea ta este accesibilă și atractivă pentru turiști și rezidenți străini, vei deschide noi oportunități de creștere și vei contribui la succesul pe termen lung al afacerii tale.

Contactează-ne!

Pentru mai multe detalii legate de traducere ne puteti contacta:

– telefonic: 0735817746

– prin e-mail: office@peniniglobal.com

sau in persoana la sediul nostru din Timisoara, Calea Bogdanestilor 6a etaj 2.